Ajankohtaista

Songasta joulumieltä

Songan kylällä laskeudutaan joulutunnelmaan eri tapahtumissa!

Kun kaipaat vaihtoehtoa Rovaniemen keskustan verenpainetta nostattavaan jouluhyörinään – joka väistämättä kestää mustasta perjantaista vähintään aattoaamuun – olet tervetullut mukaan Songan kylän leppoisiin joulunalusajan tapahtumiin.

Kaikki alkaa yhteisistä pikkujouluista, jotka järjestetään jälleen kerran Palojärven tunnelmallisessa lomakeskuksessa herkullisen ruoan, ohjelman ja yhdessäolon merkeissä. Ilmottauduthan Irjalle, niin Janne ja kumppanit osaavat varata riittävästi evästä (omavastuu 15 e). Jos tahdot, voit tuoda nuoremmille osallistujille pienen paketin lahjasäkkiin. Pikkujoulujen jälkeen huilataan muutama päivä, ja sitten onkin jo aika avata ääntä yhdessä seurakunnan kuoron kanssa kylätalon kauneimmissa joululauluissa. Oli suosikkisi sitten Varpunen, Sylvia tai Katri Helenan Joulumaa, olet lämpimästi tervetullut ja tarjoiluista vastaavat kylän ehtoisat emännät. 

Jos haluat varmasti lahjapakettiin tai joulupöytään kotimaisia, lähellä tehtyjä tuotteita – suuntaa ehdottomasti Songan kylätalon myyjäisiin sunnuntaina 16.12.. Sieltä löydät leivonnaiset, käsityöt ja muut ihanuudet helposti ilman välikäsiä. Tarjolla on myös ihanaa joulupuuroa. Jos itseltäsi löytyisi myytävää, voit myös varata pöytäpaikan itsellesi Hannelelta.

Eikö mokomat tapahtumat innosta? Voit toki myös suunnata itseksesi tulistelemaan Oitolanrantaan tai Keski-Peurajärven laavulle ja tunnelmoida joulua luonnon helmassa siemailemalla kuksasta glögiä. Jokainen nauttii joulusta ja Songasta tavallaan! Lue tapahtumien tarkat tiedot Tapahtumakalenteristamme

Ja hyvä, lämmin, hellä 
on mieli jokaisen: 
oi jospa ihmisellä 
ois joulu ainainen! 

– J.H. Erkko 

 

Anna palautetta